Warning: I am able to write to the configuration file: /home/biosbg/public_html/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
      
  Начало на страницата » Каталог » Условия на ползване Профил  |  Кошница  |  Поръчка   
@
нови продукти
Мултимедиен проектор VIVITEK D511
Мултимедиен проектор VIVITEK D511
986.40лв. с ДДС
търсене
 
ключови думи
Подробно търсене
Информация
Условия на доставка
Сигурност и дискретност
Условия за ползване
За контакт
Условия на ползване
ВНИМАНИЕ! МОЛЯ, ПРОЧЕТЕТЕ ВНИМАТЕЛНО ТЕЗИ УСЛОВИЯ, ПРЕДИ ДА ИЗПОЛЗВАТЕ ТОЗИ WEB САЙТ. ИЗПОЛЗВАНЕТО НА ТОЗИ WEB САЙТ ОЗНАЧАВА, ЧЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ. АКО НЕ ПРИЕМАТЕ ТЕЗИ УСЛОВИЯ, НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ТОЗИ WEB САЙТ.

Условия за използване на услугите в WWW.TONERDIRECT.ORG

Това са общите условия за използване на услугите на Тонер Дайрект ЕООД, включващи без ограничение ползването на всички услуги в сайта, както наличните, така и тези които могат да бъдат включени в по-късен момент към услугата.
Натискайки бутона "Регистрация" и завършвайки процеса, Вие заявявате, че приемате всички права и задължения на потребителна услугата и сте отговорен за Вашите покупки. Вие се съгласявате да спазвате всички условия за ползване на услугата. Услугата се предлага при условие, че Потребителят приема без възражения условията споменати в този документ.

1. Регистрация и Сигурност
За да ползвате услугите в пълната им функционалност, Вие трябва да приключите процеса на регистрация, въвеждайки вярна, пълна и точна информация, така както ви е поискана от формуляра за регистрация. Тогава вие ще трябва да изберете потребителско име (вашия е-мейл) и парола. Вие сте напълно отговорен за запазване на тайната на вашата парола, както и за всички действия, които се извършват с тях.

2. Защита на личните данни на потребителите
Тонер Дайрект ЕООД уважава личните данни на потребителите си. Тонер Дайрект ЕООД няма да следи, редактира или разкрива никаква лична информация за потребителите си или за ползването на сайта, включително и съдържанието на ползваните услуги без предварително разрешение, освен в следните случаи:

 • за да се подчини на задължителна законова процедура.
 • за да защити правата или собствеността на Тонер Дайрект ЕООД.
 • за да приложи Общите условия.
 • за да защити интересите на потребителите си или други.
  Вие се съгласявате, че Тонер Дайрект ЕООД може да има достъп до личните ви данни, за технически цели при изпълнение на задълженията си по предоставяне на услугите.

  3. Задължения на Потребителя
  Като условие за ползване на услугите, Потребителят се задължава към Тонер Дайрект ЕООД, че няма да ползва предоставените му услуги за каквато и да е дейност, забранена от закона или неотговаряща на тези Общи условия.
  Потребителят се задължава:

 • да спазва всички закони и нормативни актове и е лично отговорен за всички действия, които следват от ползването на потребителското име и паролата.
 • да не се намесва или да разрушава мрежите свързани към www.tonerdirect.org или да нарушава правилата и процедурите за ползване на тези мрежи.
 • да не се опитва да придобие неоторизиран достъп към администраторската част, осигуряващ услугата, чужди компютърни системи и мрежи, свързани към услугата, чрез прихващане на пароли или други методи.
  Тонер Дайрект ЕООД си запазва правото по всяко време да следи, оценява, задържа или разкрива всяка информация, за да се подчини на законите, правилниците, правен процес или при искане на компетентните органи.

  4. Връзки към сайтове на трети страни
  Връзките (линкове), включени в услугата, могат да Ви предразположат да напуснете сайта на Тонер Дайрект ЕООД и да посетите друг сайт, който се намира извън контрола на Тонер Дайрект ЕООД. В този случай ние не сме отговорни за съдържанието на който и да било сайт, свързан посредством линк със сайта www.tonerdirect.org. Ние предоставяме тези връзки единствено като удобство и включването на такава връзка не предполага одобрението или подкрепата на Тонер Дайрект ЕООД на съответния сайт или на лицата, управляващи тези сайтове.

  5. Отговорности и ограничаване на отговорността
  Промени периодично се правят в съдържащата се информация. Тонер Дайрект ЕООД може да прави подобрения или промени в публикуваната информация по вско време.
  Тонер Дайрект ЕООД не заявява или гарантира, че информацията, предоставяна на този сайт, ще бъде непрекъсната или освободена от грешки, че грешките ще бъдат коригирани, или пък че сървърът, който я прави достъпна, е свободен от вируси или други вредни компоненти.
  Потребителят изрично се съгласява, че няма да предявява искания към Тонер Дайрект ЕООД при неоторизиран достъп до данните на потребител или неоторизирана промяна по време на тяхното предаване на всеки материал или данни, изпратени или получени или неизпратени и неполучени, или на никакви транзакции, правени чрез Услугата.

  6. Прекратяване
  Тонер Дайрект ЕООД може да прекрати достъпа на потребител до произволна част от Услугата или каквато и да е свързана услуга по всяко време, със или без предизвестие.
  Ако Потребителят желае да се откаже от ползването на услугата, единствената възможност е да прекрати ползването и.

  7. Щети
  Тонер Дайрект ЕООД незабавно ще прекрати ползването на Тонер Дайрект ЕООД от даден потребител, за когото има неоспорими доказателства, че вреди на Тонер Дайрект ЕООД.

  8. Авторски права и съдържание.
  Потребителят се съгласява, че съдържанието, включващо фотографии, графики или други материали, съдържащи се или в материалите на рекламодателите или разпространяван по електронен път, търговска информация, представена чрез сайта на Тонер Дайрект ЕООД, или от каквито и да е други доставчици на съдържание, е защитено от авторското право, търговските марки, марки на услуги, патенти, или съответните закони и права. Потребителят може да направи за лична, некомерсиална употреба копие и то само при спазване на всички останали нормативни актове относно авторското право. Потребителят не може да копира, променя, репродуцира, препубликува, зарежда, изпраща по електронен път или да разпространява по какъвто и да е начин съдържание, достъпно чрез www.tonerdirect.org и свързаните с нея уеб сайтове, ключително сорс код или софтуер.

  9. Промени в общите условия, политика към потребителите на услугите в WWW.TONERDIRECT.ORG
  Тонер Дайрект ЕООД си запазва правото да променя Общите Услови или политика относно ползването на Услугата и да уведоми Потребителите за промените в този уеб сайт. Потребителят е напълно отговорен за своето редовно осведомяване за промени в Общите Условия.

  10. Общо
  Задълженията на Тонер Дайрект ЕООД по тези общи условия се определят според действащите в момента нормативни актове, и нищо в тези общи условия не може да се смята за пречка Тонер Дайрект ЕООД да се подчини на държавни, съдебни и правозащитни или правоохранителни искания или изисквания, свързани с ползването на Услугата от Потребителя или на информация, събрана или доставена на Тонер Дайрект ЕООД във връзка с това ползване.

  Цялото съдържание на Услугата е защитено от авторското право.
  Регистрацията е БЕЗПЛАТНА!

 • Продължи
  Промоционални продукти

  кошница
  0 продукт/а
  Най-купувани
  01.Лазерна показалка MEDIUM Classic
  02.Мултимедиен проектор TAXAN PD121X
  мнения
  Няма мнения за този продукт.
  Език
  Валути

  FOOTER_TEXT_BODY