Warning: I am able to write to the configuration file: /home/biosbg/public_html/includes/configure.php. This is a potential security risk - please set the right user permissions on this file.
      
  Начало на страницата » Каталог » Сигурност и дискретност Профил  |  Кошница  |  Поръчка   
@
нови продукти

Мултимедиен проектор VIVITEK D510
780.00лв. с ДДС
търсене
 
ключови думи
Подробно търсене
Информация
Условия на доставка
Сигурност и дискретност
Условия за ползване
За контакт
Сигурност и дискретност
Тонер Дайрект ЕООД пази Вашата конфиденциалност
Тонер Дайрект ЕООД ви информира за нашата политика и практика относно личните данни и възможностите да избирате начина, по който се събира и използва вашата лична информация онлайн. Вие може да посещавате нашия web сайт в Интернет, без да е необходимо да се легитимирате или да давате каквато и да било лична информация.

Препратки към Web сайтове, които не принадлежат на Тонер Дайрект ЕООД
Web сайтовете на Тонер Дайрект ЕООД могат да предоставят препратки към трети Web сайтове за ваше улеснение и информация. Ако използвате тези препратки, вие ще излезете от сайта на Тонер Дайрект ЕООД. Ние не контролираме тези сайтове, нито техните практики за конфиденциалност, които може да се различават от тези на Тонер Дайрект ЕООД. Ние не налагаме Web сайтовете на други компании. Декларацията за конфиденциалност на Тонер Дайрект ЕООД не се отнася за личните данни, които споделяте с трети лица. Препоръчваме ви да прегледате политиката за конфиденциалност на всяка компания, преди да изпращате лична информация.

Тази декларация за конфиденциалност се отнася за личната информация, събирането на нелични данни и цялостната статистика. Тонер Дайрект ЕООД използва личната информация, за да разбере по-добре вашите нужди и интереси и да ви предостави по-добри услуги. Когато решите да ни предоставите лична информация, можете да бъдете сигурни, че тя ще се бъде използвана само с цел отношенията ви на клиент към Тонер Дайрект ЕООД. Ние се отнасяме сериозно към вашето доверие. Ние не продаваме и не отдаваме под наем или на лизинг вашата лична информация на трети лица.
В сайта ни можете да поръчате продукти и услуги, да поискате информация, да се абонирате за информационни бюлетини или ръководства за експлоатация и поддръжка, да регистрирате себе си или да кандидатствате за работа при нас. Тази информация, която ни предоставяте на тези страници, може да включва име, адрес, телефонен номер, e-mail адрес, потребителско име и парола, трудова заетост и предишна работа. Предоставянето на тази тази информация е по желание.
С цел персонализиране на нашия Web сайт, услуги и комуникации и подобряване на продуктите и услугите ни, можем също така да ви помолим за информация относно вашите лични и професионални интереси, местоположение и опит с нашите продукти и услуги. Предоставянето на тази допълнителна информация е по желание.

Конфиденциалност на децата
Тонер Дайрект ЕООД работи в посока защита на потребностите от личен живот на децата и ние насърчаваме родителите да проявяват активно отношение към дейностите и интересите на децата им в техните онлайн дейности и интереси. Тонер Дайрект ЕООД съзнателно не събира информация от деца на възраст под 13 години и страниците на Тонер Дайрект ЕООД не са предназначени за деца под 13 годишна възраст.

Вашият избор
Тонер Дайрект ЕООД ви дава избор да получавате разнообразна информация, която допълва нашите продукти и услуги. Можете да се абонирате да получавате маркетингова или специфична продуктова информация за продуктите и услугите, които предлагаме. Комуникацията в рамките на Тонер Дайрект ЕООД може да включва информация за нови продукти, специални оферти или покана за участие в пазарно проучване. Ние ви даваме избор къде да получавате тези комуникационни материали. Това може да става по пощата, email или телефон.

Вашите предпочитания за конфиденциалност и изключване
Услуги без абонамент:
Тонер Дайрект ЕООД няма да използва вашата лична информация за други цели освен тази, която сте отбелязали при предоставянето на данните си.
Абонаментни услуги:
За да спрете да получавате информация, която изрично сте поискали (като новини по електронната поща, промени за даден продукт, маркетингови промоции и т. н.), използвайте някои от следните методи:

 • Изберете e-mail връзката »отказ» или »отказ от абонамент», или следвайте инструкциите за отказ в съответната абонаментна информация
 • Върнете се на Web страницата, където първоначално сте регистрирали предпочитанията си и следвайте инструкциите за отказ.

  Защита на вашата информация
  Тонер Дайрект ЕООД се ангажира с осигуряване на зашитата на вашата информация. За да предотврати неоторизиран достъп или разкриване на данни и да поддържа сигурност на информацията и правилната й употреба, Тонер Дайрект ЕООД разполага с необходимите процедури, за да пази информацията, която събираме.

  Свържете се с нас
  Ние ценим вашето мнение. Ако имате коментари или въпроси за нашата политика за конфиденциалност, изпратете ги на електронен адрес security@tonerdirect.org.

 • Продължи
  Промоционални продукти

  кошница
  0 продукт/а
  Най-купувани
  01.Лазерна показалка MEDIUM Classic
  02.Мултимедиен проектор TAXAN PD121X
  мнения
  Няма мнения за този продукт.
  Език
  Валути

  FOOTER_TEXT_BODY